söndag 17 mars 2019

De gör det bara för pengarna

Den senaste veckan har vi sett två snyftande liberaler. Dels Cecilia Wikström, som uppmanats välja mellan EU-parlamentet eller sina många styrelseuppdrag. Dels Emma Carlsson Löfdahl som hyr lägenhet av sin make, till ockerhyra dessutom, och som riksdagen betalar till henne (och maken får man förmoda).
Ingen av dem har någon som helst förståelse för att det kan finnas intressekonflikter eller moraliska aspekter på det de gör. Huvudsaken är att de kan kamma hem storkovan. Cecilia Wikström är nu petad från topplaceringen på EU-listan och klagar bittert i medierna.
Emma Carlsson Löfdahl uppmanades att lämna sin riksdagsplats. Istället lämnade hon partiet och sitter kvar som politisk vilde. Hon är så gnidig så hon vill sitta kvar och få ut pengar för sin oskäliga hyra så länge att hon kan ta ut riksdagspension.
Dessa kvinnor verkar inte ha något egentligt intresse av politiken, utan ser snarare en chans att håva in så mycket pengar som möjligt. De verkar sitta i riksdagen och politiken för att gynna egenintresset.

2 kommentarer:

  1. Med tanke på vad Liberal "toppen" Emma Carlsson Löfdahl gör på sin arbetsplats (när hon arbetar), tycker jag att hon skall dra fortare än kvickt och lämna sin Riksdagsplats till förfogande..

    Till vardags sitter hon som liberal ledamot i Socialförsäkringsutskottet och har skrivit indignerade debattartiklar om hur "fusket inom bidragssystemen" måste upphöra. Tarmo Lindholm

    SvaraRadera
  2. Det är skillnad på bidrag och bidrag. För dem som har kallas det ofta avdrag (t ex rut och rot).

    SvaraRadera