tisdag 2 september 2014

Valaffischen - en skräpfaktor

Valaffischerna har spelat ut sin roll. Dessa nollbudskap sprids nu över stan och den enda effekten är att det ser skräpigt ut. Man skäms inför turisterna när man går kända stråk som nu är behängda med ointressanta nunor i mer eller mindre sönderriven form.
Det vore skönt om vi till nästa val kunde bestämma att vi avstår från valaffischer, som ju bara är en onödig kostnad för partierna (särskilt de fattigare). Valaffischer var det tidiga 1900-talets viktigaste kommunikationsmedel för partierna förutom torgmöten. Idag, en bit in i 2000-talet, finns betydligt effektivare kanaler att nå ut. Jag skulle kunna köpa denna tradition (ungefär som julgran och lutfisk till jul) om det inte vore för skräpfaktorn. Så låt oss skippa detta till nästa val.

1 kommentar:

  1. Göran Persson (S) sa att "svenska folket kommer att bli förbannade då de förstår vad vi har gjort" angående omgörningen av pensionssystemet.

    dessutom

    När Lars Ohly var partiledare sa han sittandes i tv-soffan "män ska flytta på sig för kvinnor" men när Lars Ohly avgick var det en man han flyttade sig för. Nour El Refai satt bredvid som medhummare och Lars Ohly framstod som en riktig kvinnokämpe, försökte han manipulera män att flytta sig? kanske några flyttade på sig för att känna sig politiskt korrekta men egentligen blev de bara lurade av en kommunistisk makthavare. Jinge tycker detta är att gå åt för hårt, det var ju faktiskt detta som hände, ska verkligheten glömmas bort?

    SvaraRadera