lördag 12 januari 2019

Nu finns bara ett vänsterparti

Nu har Löfven sålt ut socialdemokraterna. Allt som borde vara ett rött skynke för varje person på vänsterkanten, såsom tummad hyresreglering, mer rut, sänkta löner för nyanlända, mer vinster i välfärden m m har nu sossarna gått med på att genomföra. Var finns socialdemokraternas politik i detta?
Nu finns bara ett vänsterparti kvar, ett som de borgerliga kallar extremt. Vänsterpartiet är nu det enda parti som ställer sig på vanliga löntagares sida, som värnar välfärd för alla och som är berett att avsätta pengar för denna välfärd också. Som vill bekämpa klyftorna i samhället istället för att öka dem, vilket kommer att ske med den politik som nu ska genomföras med socialdemokraterna i spetsen. Man blir gråtfärdig.

2 kommentarer:

  1. Ja, så är det. Vänsterpartiet är det _enda_riksdagsparti idag arbetarrörelsen har i Sverige, som för en politik, och har som främsta mål och arbetar för arbetarkollektivets sak och ekonomiska principer. Jag tror att den "tänkande" delen i Sossarnas väljarkår kommer se till att valresultatet i nästa riksdagsval kommer att bli en överraskning. Då kommer det inte att hjälpa vare sig Löven försöker sig på ett "världsrekord" i "kryperi" för att gå med på och följa det borgerliga politiska programmet, ännu mer som han redan idag har lyckats att klara av. Som det ser ut idag, har Sverige _8_ högerpartier i riksdagen, Socialdemokraterna inräknade, Det "nya arbetarpartiet" Moderaterna,,,, börjar kännas som en verklighet i jämförelse vad som händer med (S) nu,, bland de andra "lögnerna" tyvärr..!?. ��
    Tarmo Lindholm

    SvaraRadera
  2. Ja precis. Det verkar som om de tävlar om att ligga längst till höger. Sossarnas svek mot dem som vill ha ett mer jämställt samhälle är monumentalt.

    SvaraRadera