torsdag 20 november 2014

Sorgligt med män som söker småflickor på nätet

För att återknyta till mitt förra inlägg om män: Vad är det för fel på de karlar som i Aftonbladets senaste undersökning, söker upp minderåriga flickor på nätet för sex?
Det handlar inte om enstaka "fula gubbar" utan hundratals karlar i medelåldern som har behov av att tända på småflickor.
Är det män som inte klarar av vuxna kvinnor? Är det män som råkat illa ut i relationer och regredierar till att vilja vara med unga flickor i början av puberteten, då de själva kanske uppfattade sig som starka och överlägsna? Eller törs de överhuvudtaget inte närma sig vuxna kvinnor i rädsla för att bli avvisade. Uppenbarligen blir ju en del av de här unga flickorna intresserade av att prata om sex med dessa gubbar. Kanske på ett sätt som en vuxen kvinna inte skulle gå med på.
De tror att med dessa små flickor kan de inte komma i underläge.
Det är en sorglig utveckling - både för männen och de unga flickorna, som definitivt inte skulle må bra av att möta dessa karlar i verkligheten.

3 kommentarer:

 1. Uppenbarligen någon form av masturbation. Det är många som bara ligger med en bild i sitt eget huvud, där akten bara är en sorts masturbation med sina egna fantasier. Det är många som lider av det problemet och som aldrig verkligen ligger med en annan människa utan spenderar hela sitt liv med att liga med sina egna fantasier.

  Det är tragiskt och ibland blir resultatet vidriga uttryck i jakten på mer spännande fantasier att ligga med.

  SvaraRadera
 2. Sorgligt var ordet. Särskilt för de flickor som drabbas.

  SvaraRadera
 3. Det jag läste förut var att antingen var det personer med en sjukdom som gör att deras hjärna inte kopplar på normalt sätt och de får för sig att de stackars små flickorna faktiskt själva har valt det. Här är oftast de som blivit utnyttjade själva när de var mindre och inte har någon förståelse att det är fel.

  Sedan fanns det rovdjuren som gör det för att kunna bevisa sin makt över de mindre och som av olika orsaker gör det hellre mot barn än vuxna. Här kommer psykopater eller sociopater som gör det för att se dem lida och känna spänning samtidigt som de gör detta.

  Normala personer får aldrig sådana problem om deras fantasier inte förändras till en sjukdomsaktigt beteende. Ett tvång som de inte klarar av att undvika. Normala personer gör det inte bara för att.

  SvaraRadera