onsdag 10 december 2014

Med S+M är det ute med Sverige

Det är oroande signaler när det på både ledarplats och i debattartiklar föreslås att S och M ska regera tillsammans. Då blir Sverige stabilt tror man. T o m Aftonbladet antyder på ledarplats att Kinberg Batra skulle kunna bli ett mittenalternativ.
C har ju de senaste åren, särskilt med Annie Lööf som partiledare blivit ett ytterkantsparti till höger. Men att tro att moderaterna skulle kunna bli något annat än ett högerparti så länge som Batra säger att hon ska följa i Reinfelts fotspår är önsketänkande.
Kom ihåg, att oavsett moderaternas retorik, har de förstört trygghetssystemen för sjuka och arbetslösa, de har sålt ut välfärden till riskkapitalister, privatiserat apotek och järnväg, trots att det var uppenbart att det skulle bli kaos och försämringar, tömt statskassan med sina skattesänkningar, trots sitt tal om god ekonomi och istället för att satsa på investeringar som kunnat ge jobb, istället har finansierat välbeställda familjers livspussel.
Om socialdemokraterna kan tänka sig att samregera med detta parti är det ute med Sverige. Vill man vara säker på att få en vänsterpolitik måste man rösta vänster. Det säkraste kortet för det är vänsterpartiet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar