onsdag 3 december 2014

Utpressarpartiet

Så står vi då inför ett nyval i vår. Ja, alla är ju helt låsta i sina positioner, så det är en logisk följd.
Men ett parti antar alltmer formen av lekstuga á la Ny Demokrati. Först röstar de på sin egen absurda budget, där allt ska betalas med minskad invandring. Sedan röstar de på alliansens budget, trots att de säger att den är dålig för Sverige. För att i nästa ögonblick, om nu alliansen skulle få förtroendet att regera på den budget som röstats fram, säga att man då tänker rösta ner den budgeten.
Med detta resonemang gör man av med den eventuella trovärdighet man försökt skapa genom att försöka bli ett "normalt" parti. Istället bedriver man utpressning mot övriga partier och även väljare.
Man försöker tvinga fram en ändrad invandringspolitik genom att säga att man röstar nej till allt om inte de andra partierna börjar prata med dem. De hävdar att 800 000 personer som röstat på dem, måste få sin vilja fram. Men ca 5,2 miljoner övriga väljare har inte gjort det, utan tycker att andra frågor är viktigare. Och majoriteten av dessa har dessutom röstat för en rödgrön politik.
Den här utpressartaktiken från SD tål att tänka på inför det kommande valet. Alla som inte vill ha lekstuga i riksdagen bör rösta på något annat parti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar