torsdag 20 oktober 2016

Dålig utfrågning gav svamlig debatt

Såg en skräckis inatt. Dvs debatten mellan Clinton och Trump. Man behöver bara titta på Trump för att bli livrädd och när man hör hans svammel undrar man hur han ska ta sig ut som eventuell president.
Ändå sägs denna debatt vara den bästa hittills. Jag har bara sett den här och det räckte. Men det är också skrämmande att se hur slapp utfrågningen var.
Redaktören från Fox News gjorde knappt något för att få debattörerna att hålla sig till ämnet och när de seglat iväg åt alla möjliga håll, släppte han det och gick till nästa. Därför kom väldigt få besked fram. Han frågade aldrig hur Trump tänker få till jobben han lovar ska komma. Trump verkar inte ens förstå att de stora företagen är multinationella och att här är det verkligen öppna gränser. Bara skatten sänks så tror han. Det vore bättre om varje kandidat utfrågades var för sig. Då kan reportern lättare hålla fast vid de frågor där besked behöver lämnas. Fast tyvärr skulle aldrig Trump gå med på det.
Det mest skrämmande bland alla lögner och svammel, är ändå hans påståenden om ett riggat val och underförstått, att han bara kommer att acceptera valresultatet om han själv vinner. Det låter verkligen Putin lång väg. Och hans våldsamma anhängare är inte sena att anamma denna retorik och vad de tänker göra om han inte vinner. Bevare USA då.

1 kommentar:

  1. Det var ingen Debatt, det var en ren Hugg sexa, och var så långt man kan komma från en debatt.
    Det där att Trump bara kommer att acceptera valresultatet om han själv vinner,,,?? Det spelar ingen roll vad Trump accepterar eller inte efter Valet, förlorar han valet då åker han ut..:-)

    Tarmo Lindholm

    SvaraRadera