lördag 9 november 2013

Låt SD komma ut på banan

Nu vet vi vilka S vill regera med – alla utom SD. Och alliansen vill regera med sig själv. Men SD då?

SD är just nu tredje största parti i opinionsmätningarna. Kan man bara ignorera det? Ska SD få frodas i skymundan medan övriga partier låtsas som att de inte finns?

Är det inte dags att locka ut SD på banan och höra vad de vill? Häromdagen satt Björn Söder i Debatt och förnekade i princip att det varit en ”järnrörsincident”. Nästan dagligen verkar medlemmar på kommunala poster bli uteslutna för olämpligt beteende. Senast uteslöts ungdomsförbundets ordförande ur partistyrelsen. Detta partis företrädare är helt enkelt inte rumsrena.

De har väl några fler talespersoner än svärmorsdrömmen Åkesson. Se till att de kommer ut på banan och får debattera. Ställ dem mot väggen för en gångs skull och låt dem inte bara få komma in och kommentera vad andra säger i debatterna.

Som det nu är blir de martyrer för att alla ignorerar dem, då får de sympatier för det. Och några gillar dem för att de är gossen Ruda och röstar på dem för det. Ta dem på allvar! När Ny demokrati blev tagna på allvar sjönk hela partiet ihop. De hade ingen substans. (Fast SD har en hårdare kärna av intolerans).

Är man tredje största parti måste man ha något att komma med. Dissekera deras budget, visa på dess omöjlighet. Jag är trött på martyrerna Åkesson & co.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar