tisdag 22 december 2015

Heja SJ

Det gläder mig att SJ och nu Öresundstågen vägrar köra mellan Sverige och Danmark. Det är under all kritik att regeringen försöker genomdriva att tågpersonal och bussförare ska sköta ID-kontroller som gäller människors liv. Det måste vara det minst genomtänkta beslut som någon regering någonsin fattat
Vill man att den här typen av kontroller ska genomföras får man också sätta till resurser med utbildad personal. Allt annat är ovärdigt. Dessutom ovärdigt en regering som så sent som tidigt i höstas sa att Sverige är ett öppet samhälle.
Man skäms!

2 kommentarer:

 1. När det kommer till kritan finns det kanske inte så många nazister i samhället som opinionsundersökningar gör gällande. För av de 13% är det inte så många som själva är kallhamrade nog att utföra det nazistiska hantverket. Det går bra att önska sig ett rasrent Sverige, som ett barn på julafton, eller en väljare på valdagen, det är en annan sak att utföra det praktiska hantverket för kulturnationalisterna.

  Kom ihåg, i Nurnbergrättegången fastställdes tjänstemannaansvaret, som tjänsteman är man tvingad att vägra utföra det nazistiska hantverket, det är enligt lag som står över den nationella lagstiftningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ta bara del av DN häromdagen, som berättade om de uteslutna ur SD och som nu är SDU. Skrämmande übermenschattityder och förakt för demokratin.
   Men jag förstår inte vad din kommentar har med mitt inlägg att göra.

   Radera