torsdag 6 december 2012

Det finns nyheter i Vs politik

Man blir ju något förvånad när man läser Anders Lindbergs ledare i Aftonbladet. Där funderar han över varför vänsterpartiet inte syns och hörs. Istället är det Sverigedemokraterna som får all uppmärksamhet konstaterar han.
Jobbar han verkligen på Aftonbladet? Eller någon tidning överhuvudtaget?
"Varken Socialdemokraterna eller Miljöpartiet pratar om jämställdhet. Och, vilket kanske är viktigast, det ­rasistiska partiet Sverigedemokraterna tar för sig allt mer i debatten.

Här har Vänsterpartiet ett jobb att göra, och de har medlemmar som ­brinner för uppgiften. Så varför händer inget?" skriver Lindberg
Är det verkligen Sverigesdemokraterna som tar för sig mer i debatten? Är det inte så att tidningarna inte har gjort annat än rapporterat om Sverigedemokraterna hela hösten. Den som syns får opinionspoäng. Jonas Sjöstedt har inte tagit rast (och det finns fler i partiet än han, det är en oerhörd fixering vid partiledare i media). Jag hörde honom tala på ett möte alldeles nyligen. Han var lysande på sitt lågmälda sätt. V har både en politik för framtiden och framtidens lösningar.
Berätta om den någon gång Anders Lindberg. Det kanske finns fler nyheter än du anar om du lyfter blicken från SDs skandaler ett ögonblick.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar