måndag 26 november 2012

Hälsan tiger still under Borg

Jacob Rudolfsson från Svenska Evangeliska Alliansen, försvarar i ett inlägg på Brännpunkt maltesen Tonio Borg, som kritiserats för sina åsikter om abort, homosexuella och skilsmässor. Han skriver bl a: "Det är inte heller särskilt demokratiskt att villkora andra politikers övertygelser. Fri opinionsbildning kräver att även de åsikter man ogillar får ta plats. "

Självklart är inte invektiv någon bra argumentationslinje, men fri opinionsbildning måste ju också få gälla dem som ogillar Borgs åsikter.
Men Rudolfsson undviker grundkritiken. Den handlar om att en person med Borgs åsikter ska vara ansvarig för hälsofrågorna i EU - frågor som i högsta grad berör kvinnor. Det är som att sätta en klimatskeptiker som miljökommissionär. Även om han säger satt han inte kommer att motarbeta FN-besluten om sexuell och reproduktiv hälsa, finns det skäl att tro att det inte är frågor som kommer att drivas framåt under hans kommissionärsskap. Det är det debatten handlar om, inte att inte få ha vilka åsikter man vill.


2 kommentarer:

 1. Den nya världsordningen är rasbiologisk, teknokratisk, människoföraktande, kristofientlig, har en historia av att finansiera olika parter i krig, folkmord, trafficking, MK ultra och motsvarande rättsvidriga program i andra delar av världen, har en oehört välsmord propagandaapparat, varenda Holywood-film innehåller prediktiv programmering, esoteriska tecken utöver många kvinnliga skådespelare som är ökända "sex kittens". En bisarr men vidrig verklighet.

  Allt förklätt som...feminism.. Sado masocism.. Utmanandet av konservativa ideer. Nya sociala konstrukt som är "toleranta" men i praktiken oehört agressiva. Sexualisering av samhället, ungdomar och barn. Pornografi smygs in i filmer. Låttexter om att sälja sig för pengar för småflickor. Skära sig i armarna och born to die. Allt mysigt dekadent till snyggt producerade ljudslingor.

  Skilsmässotalen springer i höjden. Terapeuterna har en högsäsong som inte liknar något tidigare. 20% av den svenska befolkningen går på anti-depressiva.

  MEN SE ALLT ÄR FRID OCH FRÖJD I DEN MASSMEDIALA ILLUSORISKA VÄRLDEN. Den där världen som nyliberaler såväl vänsterkids upprätthåller. Där meningen med livet är att få experimentera sexuellt utan att någon jävel någonsin har mage att antyda att livsval har konsekvenser.

  Där man aldrig ska behöva låta ett barn man satt till världen leva. Nej med lite språklig akrobatik är ett hjärta som slår, full DNA uppsättning, hjärna och nervsystem - helt åtskillt från modern - plötsligt ett "det", en dehumaniserad sak..

  Man talar om utsatta kvinnor. Ni vet sådana som är utsatta för hedersproblematik, som inte vågar föda sina barn i rädsla att bli misshandlade, dödade, uteslutna. Vad bättre då än att hjälpa kvinnan göra sig av med det barn hon inte kan behålla.. ENLIGT VEM DÅ? Accepterar vi hedersvåldet, att kvinnor inte ska få behålla sina barn?

  Accepterar vi i för övrigt att man ska avliva barn för att det inte finns stöd nog för ensamstående mammor?

  Och varför är så många mammor ensamstående?

  Ser man inte hyckleriet i etablisemangets linje är man inte lite blind. Man är fullständigt inkapabel till nykter självkritik.

  Och att i samma veva dessutom ge sig på katolska kyrkan som en av få instanser som verkligen står upp för människans okränkbara värde.. FY FAN!

  Tack och lov för oberoende media, för alla de människor som sett genom järnridån av propaganda, det skickliga Holywood-maskineriet med "behavioral mods" och prediktiv programmering, utöver alla esoteriska symboler rakt i ansiktet på allmänheten som fortfarande inte fattat att de är utsatta för årtusendets mest väloljade propagandamaskin..

  SvaraRadera
 2. Vad är det du vill säga egentligen?

  SvaraRadera